Informatie en Advies

Werkgever

Heb je een medewerker die met psychische problemen kampt en vind je het lastig om hiermee om te gaan? Ons Expertteam geeft kosteloos informatie en advies om problemen op de werkvloer te voorkomen of op te lossen.

Wilt u iemand aannemen, maar twijfelt u nog? Vindt u de arbeidsgerelateerde wetgeving maar ingewikkeld? Zonde om een gemotiveerde medewerker te laten schieten door twijfel over een mogelijke terugval en ziekteverlof. Voor werkgevers en werknemers zijn er verschillende arbeidsvoorzieningen en subsidies beschikbaar om meer zekerheden in te bouwen. Op de website van Provalu staat een overzicht van de voorzieningen.

Heeft u nog vragen of kun je hulp gebruiken bij het implementeren dan helpen wij graag om de regelgeving inzichtelijk te maken. Neem contact op met Ingrid Kuijt (accountmanager Provalu) via telefoonnummer 06-531 768 09 of e-mail naar Ingrid.kuijt@provalu.nl.

Klik op de buttons hieronder om onze brochures voor werkgevers te bekijken.
Opgenomen op de Werkvloer – voor werkgevers

Tips voor werkgevers in coronatijd

Re-integratieconsulenten

Bent u consulent en vindt u het soms moeilijk om te peilen of een kandidaat werknemer mogelijk te kampen heeft met psychische problemen? Heb je tools nodig om de klant te begeleiden in de toeleiding naar werk? Neem dan contact op met renedewinter@lumen-hollandrijnland.nl of 06 – 387 200 16.

Arbeidsparticipant

Bent u juist aan het re-integreren en vindt u het nog lastig om kwaliteiten en vaardigheden te benoemen en het cv in orde te krijgen? Vind je het moeilijk om met je (toekomstige) werkgever een gesprek te hebben over psychische klachten? Neem dan contact op met renedewinter@lumen-hollandrijnland.nl of 06 – 387 200 16.

Ervaringsverhalen

Meer verhalen