Informatie en Advies

Werkgever

Heb je een medewerker die met psychische problemen kampt en vind je het lastig om hiermee om te gaan? Ons Expertiseteam geeft kosteloos informatie en advies om problemen op de werkvloer te voorkomen of op te lossen.

Wil je iemand aannemen, maar twijfel je nog? Vind je de arbeidsgerelateerde wetgeving maar ingewikkeld? Zonde om een gemotiveerde medewerker te laten schieten door twijfel over een mogelijke terugval en ziekteverlof. Voor werkgevers en werknemers zijn er verschillende arbeidsvoorzieningen en subsidies beschikbaar om meer zekerheden in te bouwen. Op de website van Provalu staat een overzicht van de voorzieningen.

Heb je nog vragen? Of kun je hulp gebruiken bij het implementeren? Onze deskundigen helpen je graag om de regelgeving inzichtelijk te maken. Neem contact op met Ingrid Kuijt (accountmanager Provalu) via telefoonnummer 06-53176809 of e-mail naar Ingrid.kuijt@provalu.nl.

Klik op de buttons hieronder om onze brochures voor werkgevers te bekijken.
Opgenomen op de Werkvloer – voor werkgevers

Tips voor werkgevers in coronatijd

Re-integratieconsulenten

Ben jij consulent en vind je het soms moeilijk om te peilen of een kandidaat werknemer mogelijk te kampen heeft met psychische problemen? Heb je tools nodig om de klant te begeleiden in de toeleiding naar werk? Neem dan contact op met Monique van Biezen mvanbiezen@lumen-hollandrijnland.nl of 06 – 538 317 54.

Arbeidsparticipant

Ben jij juist aan het re-integreren en vind je het nog lastig om je kwaliteiten en vaardigheden te benoemen? Je cv in orde te krijgen? Vind je het moeilijk om met je (toekomstige) werkgever een gesprek te hebben over psychische klachten? Ook dan helpen we je graag. Neem dan contact op via info@lumen-hollandrijnland.nl.

Ervaringsverhalen

Meer verhalen