Cursus Power-cv van Stichting Lumen weer van start

Geplaatst op 6 juli 2022 -

Werk jij al langere tijd niet vanwege psychische problematiek? Of vind je geen goede aansluiting op de arbeidsmarkt? Dan kan het zijn dat je het zicht bent kwijtgeraakt op je kwaliteiten en je vaardigheden. Lang geleden opgedane werkervaringen en gevolgde opleidingen en cursussen, al dan niet afgemaakt, kunnen op de achtergrond zijn geraakt.

Dat is zonde, want in al deze ervaringen zitten kwaliteiten verborgen die van pas kunnen komen bij het (opnieuw) integreren naar werk. Zij dienen onder andere als bouwstenen voor je cv en een duurzaam participatie- of re-integratieplan. Help jezelf over de drempel naar werk en volg de cursus Power-cv.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen in zes bijeenkomsten aan de orde:

  • In kaart brengen van (werk)ervaringen, opleidingen en cursussen;
  • Analyseren van deze ervaringen;
  • Van ervaringen naar kwaliteiten;
  • De route naar een duurzame werkplek
  • Hoe maak je aan je werkgever duidelijk op welke wijze jij optimaal kan presteren;
  • Taal: Hoe bespreek je je psychische klachten en ook: hoe benadruk je kwaliteiten;

Voor wie?

De cursus Power-cv is bedoeld voor mensen met psychische problematiek die graag weer aan het werk willen. De bijeenkomsten duren anderhalf uur. De cursus Power-cv wordt gegeven door een ervaringsdeskundige workshopleider. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.
De cursus wordt georganiseerd voor inwoners uit de Duin- en Bollenstreek.

Waar en wanneer?

De cursus is kosteloos en vindt plaats op zes donderdagen: 4, 11, 18, 25 augustus en 1 en 8 september van 10:00-11:30 uur (inloop 09:45u). De locatie is Nijverheidsweg 22 in Voorhout (Provalu). Er is plek voor zestien deelnemers. Wil je meer informatie over de cursus? Stuur een e-mail naar renedewinter@lumen-hollandrijnland.nl, coördinator arbeidsparticipatie Duin- en Bollenstreek.