Webinar over baankansen voor mensen met psychische aandoeningen

Geplaatst op 6 mei 2022 -
werk, vacature, werkgevers

De Algemene Wekgeversvereniging Nederland (AWVN) organiseert een gratis bijeenkomst voor werkgevers over werken met psychische klachten, aandoeningen en kwetsbaarheden. Benieuwd naar het creëren van nieuwe (baan)kansen? Neem deel!

43% van de Nederlanders krijgt in zijn/haar leven te maken met psychische klachten en aandoeningen. Op dit moment staan nog ruim 75.000 mensen met deze problematiek langs de zijlijn. Zij willen én kunnen werken, maar komen toch moeilijk aan een baan. En dat terwijl negen op de tien werkgevers aangeeft personeelstekorten te ervaren.

Een werkgever, medewerker en trajectbegeleider nemen je mee in hun ervaringen over werken met psychische kwetsbaarheden. Zij vertellen je over de mogelijkheden. Ook Stefan Groothuis, olympisch kampioen spreekt over zijn eigen ervaringen, voor hem betekende een depressie geenszins een einde voor zijn loopbaan.

Verbreed samen met ons je blik op het werven van nieuwe medewerkers!

Praktische informatie
Wanneer? Dinsdag 24 mei 2022
Hoe laat? 15.00 – 16.15 uur
Deelnemen? Aanmelden via deze link

Programma
14.45 – Digitale inloop
15.00 – Start sessie
15.05 – In gesprek met Stefan Groothuis over zijn ervaringen en wat werk voor hem betekent
15.35 – In gesprek met een ervaringsdeskundige, begeleider en werkgever
16.05 – Afronding
16.15 – Mogelijkheid om na te praten