Stellen van een participatiedoel (start 17 februari)

Geplaatst op 27 januari 2021 -

Heb je zin om je eigen ervaringen in te zetten om anderen te ondersteunen? En heb je zin in een interessante training en een leuk team om mee samen te werken? Meld je dan bij Stichting Lumen aan voor de training ‘Stellen van een Participatiedoel’

De cursus wordt verzorgd door Stichting Rehabilitatie ’92 en maakt deel uit van de Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB). Het cliëntperspectief en de ontwikkeling van ervaringsdeskundigheid wordt hierbij door Stichting Lumen verzorgd. Na afloop kun je aan de slag als Participatiecoach. Bekijk hier de vacature. De Participatiecoaches werken in de Duin- en Bollenstreek.

Voor wie?

Voor mensen uit de Duin- en Bollenstreek met ervaring op het gebied van psychische klachten, psychosociale problemen en/of verslaving die de eigen ervaringen en inzichten als Participatiecoach (zie vacature) in willen zetten om anderen te ondersteunen bij stappen op weg naar werk.

Tijdsinvestering

Drie bijeenkomsten van ca. vier uur plus huiswerkopdrachten (ca. drie uur per week)

Locatie, data & tijden

Deze cursus vindt plaats op de woensdagen 17 februari, 17 maart en 14 april 2021 van 10:00 tot ongeveer 15:30 uur, inclusief lunch.

KookSaam
Heereweg 460
2161 DH Lisse

Kosten

geen kosten

Meer informatie & aanmelden

Stuur een bericht naar Jeanine Speckman  jeaninespeckman@lumen-hollandrijnland.nl.