Webinar Psychische klachten op de werkvloer

Geplaatst op 2 november 2020 - ,

Werkgevers, leidinggevenden en HR-professionals gaan op donderdag 10 december in de workshop ‘Psychische klachten op de Werkvloer’ met elkaar in gesprek over psychische klachten. Hoe ga je als werkgever om met je medewerkers in een periode waarin de psychische klachten toenemen? Het leven is veranderd door de coronacrisis. We moeten wennen aan een andere manier van werken en nieuwe communicatievormen, een andere balans in werk- en zorgtaken; één en ander leidt voor veel mensen tot overbelasting in het werk.

Daarnaast hebben we aandacht voor medewerkers met langdurige psychische klachten c.q. psychische aandoeningen. GGZ-professionals en ervaringsdeskundigen leggen onder andere uit hoe een kandidaat, waarvan kwaliteiten en werkervaring past bij het gevraagde functieprofiel, met enige werkaanpassingen en openheid over psychische klachten zich goed kan handhaven op de werkvloer.

In deze digitale workshop luisteren we naar je ervaringen, wisselen we van gedachten, geven we tips, links naar informatie en gegevens van organisaties, die jou van nut kunnen zijn. En wisselen we met managers en HR-professionals hun ervaringen en ‘best practices’ uit. De bijeenkomst is ook interessant voor re-integratieconsulenten, trajectbegeleiders en jobcoaches.

De workshop wordt geleid door Peter Don (AWVN) en Yolanda van Hees (GGZ Rivierduinen).

Datum en tijd
De online bijeenkomst vindt plaats via Zoom op donderdag 10 december van 16:00 uur tot 17:00 uur.

Aanmelden
Geïnteresseerd? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar
info@opgenomenopdewerkvloer.nl onder vermelding van ‘Psychische klachten op de werkvloer’ Of vul onderstaand formulier in. Een link naar de bijeenkomst wordt enige tijd van tevoren toegestuurd.

Klik op de buttons hieronder om de brochures voor werkgevers te bekijken.

Opgenomen op de Werkvloer – voor werkgevers

 

Tips voor werkgevers in coronatijd