Videoboodschap staatssecretaris Van ’t Wout (SZW) aan werkgevers en werkgeversservicepunten

Geplaatst op 21 oktober 2020 -

Door corona is de arbeidsmarkt veranderd. Sommige branches lijden zware verliezen, andere hebben het juist drukker dan ooit. Staatssecretaris van ’t Wout spreekt in een videoboodschap over werkgeversservicepunten en werkgevers ‘anno nu’. Beluister hier zijn videoboodschap.

Het ministerie van SZW, UWV, gemeenten en de Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt willen met de campagne ‘Werkgevers anno nu’ de regionale servicepunten beter op de kaart zetten. De website werkgeversannonu.nl geeft nadere informatie over de regionale werkgeversservicepunten zoals WSP Holland Rijnland.

Specifiek voor de Duin- en Bollenstreek is Provalu te benaderen via Ingrid Kuijt (accountmanager).