‘Welkom op de Werkvloer’ Werkgevers en GGZ-professionals gaan in gesprek tijdens digitale workshop

Geplaatst op 26 september 2020 -

Leidinggevenden en HR-professionals ontdekken op donderdagmiddag 15 oktober in de digitale workshop ‘Welkom op de Werkvloer’ wat de mogelijkheden zijn om vacatures te vervullen met medewerkers met een psychische aandoening. GGZ-professionals leggen uit hoe een kandidaat, waarvan cv en werkervaring past bij het gevraagde functieprofiel, met enige aanpassingen gewoon zijn of haar werk kan doen, net als anderen.

Wat komt daarbij kijken? Welke (financiële) voordelen zijn daaraan verbonden? Welke regelingen zijn er? Bijvoorbeeld bij ziekte? Welke ondersteuning bestaat er? En welke goede ervaringen hebben andere werkgevers al, waardoor meer werkgevers mensen met een psychische aandoening in dienst nemen.

Met werkgevers, een op dit vlak ervaren manager en met professionals uit de GGZ en het Servicepunt Werk bespreek je de kansen en de mogelijkheden.

Datum en tijd
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 15 oktober 2020 van 16.00 uur tot 17.00 uur. De workshop wordt gehouden via Microsoft Teams.

Aanmelden
Geïnteresseerd? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@opgenomenopdewerkvloer.nl onder vermelding van ‘Workshop Welkom op de Werkvloer’. Een link naar de bijeenkomst wordt toegestuurd.

Download hier het boekje: Opgenomen op de Werkvloer – werkgevers.