Cursus Power-cv voor re-integranten

Geplaatst op 24 september 2020 -

Help jezelf over de drempel naar betaald werk

Heb jij vanwege psychische problematiek een tijdlang niet gewerkt? Of vind je nog geen goede aansluiting op de arbeidsmarkt? Dan kan het zijn dat je het zicht bent kwijtgeraakt op je kwaliteiten en je vaardigheden. Lang geleden opgedane werkervaringen en gevolgde opleidingen en cursussen, al dan niet afgemaakt, kunnen op de achtergrond zijn geraakt.

Dat is zonde, want in al deze ervaringen zitten kwaliteiten verborgen die van pas kunnen komen bij het (opnieuw) integreren naar werk. Zij dienen onder andere als bouwstenen voor je cv en een duurzaam participatie- of re-integratieplan.

Wat ga je leren tijdens deze cursus?

De volgende onderwerpen komen in 5 bijeenkomsten aan de orde:

  • In kaart brengen van (werk)ervaringen, opleidingen en cursussen
  • Analyseren van deze ervaringen
  • Van ervaringen naar kwaliteiten; bouwstenen voor de cv
  • In kaart brengen wat je nodig hebt op een werkplek om optimaal te kunnen presteren

Tussen de bijeenkomsten door en ook na afloop van de reeks bijeenkomsten is gelegenheid om de ervaringsdeskundige cursusleiders individueel (online) te spreken.

Voor wie?

De cursus Power-cv is geschikt voor mensen met psychische problematiek die graag weer aan het werk willen. De bijeenkomsten duren elk twee tot tweeënhalf uur. De Power-cv wordt gegeven door ervaringsdeskundige workshopleiders. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

 

Wanneer?

Op de vrijdagen 2, 9, 16, 30 oktober en 6 november 2020 van 13:00-15:30 uur. De locatie is Nijverheidsweg 22, Voorhout.

Wil je meer informatie over de cursus of op de hoogte worden gehouden van nieuwe data? Stuur een e-mail naar ronvandenheuvel@lumen-hollandrijnland.nl

Aanmelden

Meld je aan via e-mail of vul het onderstaande contactformulier in.