Themabijeenkomst – Gezocht: Werkplek waar ik mij kan ontplooien

Iedereen doet mee in de Duin- en Bollenstreek. Of je nu verpleegkundige, ondernemer of vrijwilliger bent. Normaal gesproken vult de dag zich bijvoorbeeld met werk, studie en aandacht voor het gezin. De indeling van de dag kan verstoord raken door psychische aandoeningen, verslaving en psychosociale problemen. Dan is het niet altijd eenvoudig om weer aan te haken. In een themabijeenkomst op 15 juli in Hillegom gaan we hierover in gesprek.

Wat hebben mensen met psychische problematiek nodig om toch mee te doen op de werkplek? En wat kunt u als inwoner, welzijnsprofessional of ondernemer in Hillegom, Lisse of Teylingen hierin betekenen? Daarover gaat de bijeenkomst ‘Gezocht: Werkplek waar ik mij kan ontplooien’ op 15 juli in Hillegom.

Ervaringsdeskundigen delen hun kennis en ervaring met u over hun eigen zoektocht naar een werkplek waar ze als vrijwilliger of werknemer weer een bijdrage kunnen leveren. Deze bijeenkomst is onderdeel van een reeks bijeenkomsten in het kader van de antistigma-campagne ‘Opgenomen op de werkvloer’.

Wanneer?
Donderdag 15 juli van 15.00 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 14.45 uur.

Waar?
Hotel Villa Flora, Hoofdstraat 55 in Hillegom

Voor wie?
Welzijnsprofessionals, sociaal werkers, vrijwilligers(coördinatoren) ondernemers, inwoners en andere geïnteresseerden uit Hillegom, Lisse en Teylingen.

Aanmelden
De bijeenkomst wordt op locatie gehouden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, daarom is aanmelden noodzakelijk. Aanmelden kan op twee manieren: via onderstaand aanmeldformulier of door een mail te sturen (onder vermelding van uw naam, woonplaats en organisatie).

Contact
Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Dan kunt u contact opnemen met Monique van Biezen via mvanbiezen@lumen-hollandrijnland/06-538 317 54

Locatie