Themabijeenkomst – Gezocht: Werkgever die ziet wat ik kan

Iedereen doet mee in de Duin- en Bollenstreek. Of je nu verpleegkundige, ondernemer of vrijwilliger bent. Normaal gesproken vult de dag zich bijvoorbeeld met werk, studie en aandacht voor het gezin. De indeling van de dag kan verstoord raken door psychische aandoeningen, verslaving en psychosociale problemen. Dan is het niet altijd eenvoudig om weer aan te haken. In een themabijeenkomst op 8 juli in Noordwijk gaan we hierover in gesprek.

Wat hebben mensen met psychische problematiek nodig om toch mee te doen op de werkplek? En wat kunt u als inwoner, welzijnsprofessional of ondernemer in Noordwijk hierin betekenen? Daarover gaat de bijeenkomst ‘Gezocht: Werkgever die ziet wat ik kan’ op 8 juli in Noordwijk.

Ervaringsdeskundigen delen hun kennis en ervaring met u over hun eigen zoektocht naar een werkplek waar ze als vrijwilliger of werknemer weer een bijdrage kunnen leveren. Deze bijeenkomst is onderdeel van een reeks bijeenkomsten in het kader van de antistigma-campagne ‘Opgenomen op de werkvloer’.

Wanneer?
Donderdag  8 juli van 15.00 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 14.45 uur.

Waar?
Buurtcentrum Het Trefpunt, Schoolstraat 2 in Noordwijk.

Voor wie?
Welzijnsprofessionals, sociaal werkers, vrijwilligers(coördinatoren) ondernemers, inwoners en andere geïnteresseerden uit Noordwijk.

Aanmelden
De bijeenkomst wordt op locatie gehouden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, daarom is aanmelden noodzakelijk. Aanmelden kan op twee manieren: via onderstaand aanmeldformulier of door een mail te sturen (onder vermelding van uw naam, woonplaats en organisatie).

Contact
Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Dan kunt u contact opnemen met Monique van Biezen via mvanbiezen@lumen-hollandrijnland/06-538 317 54

Locatie